Erik Dickman nybliven Senior Account Executive på Fieldly
September 17, 2021
|

Säg hej till Erik Dickman, nybliven Senior Account Executive på Fieldly!

Author:
Karin Höckert

I slutet av augusti 2020 började Erik Dickman som Account Executive på Fieldly, och sedan dess har han med både hjärta och pannben slagit rekord efter rekord. Den 1 september tillträdde Erik sin nya roll som Senior Account Executive och i den här artikeln berättar han om första året på Fieldly, vad han pysslat med innan och hur han ser på framtiden. Trevlig läsning!


Hej Erik! Vad gjorde du innan Fieldly?

Innan Fieldly arbetade jag i olika roller inom IKEA-koncernen, där jag senast hade rollen som avdelningschef inom Business Navigation and Operations på Ikea i Dubai, Förenade Arabemiraten. Med personalansvar för ca 20 personer hade jag det övergripande ansvaret för varuhusets intäkter och kostnader, och på mitt bord låg att kvalitetssäkra och optimera de dagliga processerna. 


Berätta om året som gått! Hur har det varit? 

Det har gått väldigt snabbt och varit väldigt roligt! När jag började som Account Executive låg fullt fokus på att fylla min egen pipe, och den 3:e månaden satte jag min budget. Sedan dess har det rullat på!


Vad ligger bakom dina framgångar på Fieldly, och hur ser du på framtiden?

Jag tror att det handlar mycket om att vara ödmjuk och våga be om hjälp. Sen såklart att vara positiv, sätta en tydlig plan och komma ihåg att det blir vad man gör det till. Och att jag ser ljust på framtiden! Nu ser jag mycket fram emot att välkomna alla nya kollegor, slå nya rekord och vara en del av Fieldlys fortsatta framgångar. På sikt hade jag även tyckt att det var otroligt spännande att komma utanför Sveriges gränser och vara med på Fieldlys internationella expansion. 


Slutligen, vad motiverar dig i ditt arbete?

Jag motiveras mycket av resultat och att skapa värde för våra användare, och det är otroligt kul att få göra det tillsammans med ett så starkt gäng kollegor. Jag sporras när det går bra för andra och att vi gör något riktigt bra tillsammans. När man tror att man är fullärd tror jag att man är ute på tunn is, så det är viktigt för mig att ständigt vara på jakt och lära mig nya saker. 


En driven och ödmjuk lagspelare

Victor Battisti är Sales Manager på Fieldly, och han är minst sagt imponerad över Eriks prestationer under året som gått:

“Eriks prestationer under det gångna året är verkligen imponerande. Han är en ödmjuk lagspelare med en unik förmåga att lyfta hela teamet samtidigt som han är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna. Man kan alltid räkna med Erik och han går över eld för att nå sina mål, och vi är så glada och stolta över att ha honom hos oss!”


Vill du veta mer om Fieldly Fakturahantering? Spana in vår snabb-demo!
Missa inget från Fieldly!
Skriv in din email nedan för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Tack!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Läs mer